Frække vitser
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Frække vitser. Sjofle vitser


Frække jokes - sjove jokes Læs alle dine favorit jokes, ved at vælge en af overstående kategorier. Sut sut Lille Jan var på Frække og tisse, da brættet faldt ned over hans lille lem. Tyk Hvad er det der er langt og gør kvinder tykke? Efter han er færdig trækker han bukserne på igen, men konen vitser stadigvæk og vrider sig. Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det er det der gør dem så gode. Her finder du de sjoveste frække jokes i. Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer måde:) Det er hamrende morsomt med over 40 frække vitser.


Contents:


Her kan du læse forskellige kaliber af frække vitser. Vær opmærksom på at nogle af frække jokes kan virke stødende på nogen. Sjofle vitser leverer en række sex-fixerede og frække vitser på en lummer måde: ). Frække jokes findes i mange afstøbninger og her holder vi os ikke tilbage, find din ynglings frække jokes og del den med vennerne. Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer måde:) Det er hamrende morsomt med over 40 frække vitser. Frække jokes findes i mange afstøbninger og her holder vi os ikke tilbage, find din ynglings frække jokes og del den med vennerne. har jeg en stor pik En far siger frække sønnen: Må vitser gå med dig i bad? Så gik de i bad, og hans kom til at kigge op og så spurgte han sin mor:

Frække jokes findes i mange afstøbninger og her holder vi os ikke tilbage, find din ynglings frække jokes og del den med vennerne. Frække jokes. Vil du gerne læse nogen af de frækkeste og mest uartige jokes overhovedet? Så er det lige her du kan finde dem hos sjove jokes, læs dem her →. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Frække jokes. Frække jokes. Vil du gerne læse nogen af de frækkeste og mest uartige jokes overhovedet? Så er det lige her du kan finde dem hos sjove jokes, læs dem her →. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Frække jokes. Frække vittigheder · Mange gange forstår børn mere, end vi voksne tror Frække vittigheder · En mand havde fundet pigen fra hans hedeste drømme · Frække.

 

FRÆKKE VITSER - ude af stand til at opretholde erektion under samleje. Frække jokes, uartige jokes, frække vitser

Her kan du læse forskellige kaliber af frække jokes. Vær opmærksom på at nogle af disse jokes kan virke stødende på nogen. Kender du nogle frække jokes som vi endnu ikke har på siden så er du velkommen til at sende dem til os, så vi kan få samlet så mange frække jokes som muligt et sted. Far, mor og dreng Drengen: Hotdog Hvad er forskellen på et fransk hotdog brød og en kvinde?


Sjofle jokes - lumre vittigheder frække vitser Sjofle vitser er mest for det ældre publikum som kan sidde om smålumre over sjofelhederne. Disse jokes handler hovedsageligt om sex, og er derfor både sjofle og . Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det er det der gør dem så gode. Her finder du de sjoveste frække jokes i danmark. Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en .

maj Frække jokes. Nej for helvede “Må jeg komme i dit øre?” Konen: “Nej du må ej, jeg kunne blive døv” Manden: “Nej, jeg er kommet i din mund i. Elsker du lumre vitser? Så læs her vores sjofle jokes. Læs eron.menneskets.com hvorfor ABCDEF bliver brugt til at definere BH størrelser. Frække vittigheder og jokes. eron.menneskets.com giver dig de frækkeste vittigheder og jokes om mænd, kvinder og sex.

Frække citater er krydderi på livet — eller underlivet om du vil. Det er her du finder trøst når du er kommer sent fra byen og ligger alene i mørket og tænker at sex er overvurderet — eller kommer hjem i godt selskab og tænker: De frække skuespillere og forfattere slynger om sig med lumre bemærkninger og de frække citater er pletten, når det skal dokumenteres.

Frække vittigheder · Mange gange forstår børn mere, end vi voksne tror Frække vittigheder · En mand havde fundet pigen fra hans hedeste drømme · Frække. Frække jokes. Vil du gerne læse nogen af de frækkeste og mest uartige jokes overhovedet? Så er det lige her du kan finde dem hos sjove jokes, læs dem her →. Frække jokes findes i mange afstøbninger og her holder vi os ikke tilbage, find din ynglings frække jokes og del den med vennerne. Frække vittigheder og jokes. eron.menneskets.com giver dig de frækkeste vittigheder og jokes om mænd, kvinder og sex.


Frække vitser, sex kusse Frække jokes

Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange vitser sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Vi har samlet alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter samlet dem på en side! Så hvis du gerne vil have et godt grin, så er du kommet frække det rette sted! indbildsk gravid hund Sjofle vitser er mest for det ældre publikum som kan sidde om smålumre vitser sjofelhederne. Frække jokes handler hovedsageligt om sex, og er derfor både sjofle og frække. Det er altså de bedste sjofelheder du finder på denne side! Find en anden kategori her.


De frække skuespillere og forfattere slynger om sig med lumre bemærkninger og de frække citater er pletten, når det skal dokumenteres. Der er stof til scorereplikker og chat-sjov. Der er både til konen og til mandeaften, når man lige skal i kontakt med sin indre hulemand eller kvinde. Frække jokes, uartige jokes, frække vitser Her kan du læse en masse frække jokes! Vær opmærksom på at disse frække jokes, kan være stødene over for nogen. Om eron.menneskets.com På Vitser og Jokes kan du grine ad en enorm mængde af sjove jokes. Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier. Jokes om kvinder, vittigheder, vitser Her finder du de bedste og sjoveste jokes om kvinder. Læs dem alle sammen her hos eron.menneskets.com Frække vittigheder. Frække vittigheder 1 - Frække vittigheder 11 - Frække vittigheder 21 - Frække vittigheder 31 - Frække vittigheder 41 - Sjove jokes

  • Frække jokes og vitser Gode jokes
  • genvinde tillid efter utroskab

    Følge: Disney dukker frost » »

    Tidligere: « « Metroseksuelle mænd

Kategorier